Nutriční hodnoty (Jelení kýta na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 41,85 g |
– nasycené | 6,81 g |
– nenasycené | 32,49 g |
–– mononenasycené | 23,05 g |
–– polynenasycené | 9,44 g |
––– omega 3 | 2,82 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
– cukry | 25,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g cibule (1 velká) | Cibule čerstvá | 170 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
70 g 70 g mrkve | Mrkev čerstvá | 70 g |
50 g 50 g kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
250 g 250 g jelení kýty | Jelení kýta | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky rajského protlaku | Protlak rajčatový | 10 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
350 ml 350 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 350 ml |
větvička větvička tymiánu | Tymián sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
hovězí vývar, příp. voda | Voda | |