Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení kýta na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 896 kJ /
1 170 kcal
Bílkoviny64,58 g
– z toho živočišné bílkoviny52,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,08 g
Tuky41,85 g
– nasycené6,81 g
– nenasycené32,49 g
–– mononenasycené23,05 g
–– polynenasycené9,44 g
––– omega 32,82 g
Vláknina29,03 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 362 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy70,90 g
– cukry25,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g cibule (1 velká) Cibule čerstvá 170 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
70 g 70 g mrkve Mrkev čerstvá 70 g
50 g 50 g kořenové petržele Petržel kořenová čerstvá 50 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
250 g 250 g jelení kýty Jelení kýta 250 g
sůl Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky rajského protlaku Protlak rajčatový 10 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
350 ml 350 ml červeného suchého vína Víno červené suché 350 ml
větvička větvička tymiánu Tymián sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
hovězí vývar, příp. voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.