Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvové karbanátky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 663 kJ /
397 kcal
Bílkoviny20,05 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,03 g
Tuky12,58 g
– nasycené3,02 g
– nenasycené6,04 g
–– mononenasycené4,33 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,04 g
Vláknina21,15 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 558 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy42,60 g
– cukry24,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg mrkve Mrkev čerstvá 500 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 plná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
koření na mletá masa (půl sáčku) Provensálské koření
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.