Nutriční hodnoty (Chlebíčky s tresčími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 2 366 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,12 g |
Tuky | 58,37 g |
– nasycené | 37,21 g |
– nenasycené | 20,36 g |
–– mononenasycené | 18,73 g |
–– polynenasycené | 1,63 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 4,24 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 7,52 g |
– cukry | 5,39 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva tresčích jater | Treska játra | |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
1 1 bageta (nebo veka) | Bageta pšeničná | |
1 1 červená cibule (nebo žlutá) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
citron | Citrón čerstvý |