Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 029 kJ /
3 353 kcal
Bílkoviny145,00 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky297,00 g
– nasycené77,30 g
– nenasycené156,50 g
–– mononenasycené127,70 g
–– polynenasycené28,80 g
––– omega 31,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 4,59 g
Sůl1,00 g
Sacharidy25,00 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůčku Vepřový bok 1000 g
2 dkg 2 dkg pragandy Rychlosůl 20 g
koření dle vaší chuti Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
1 dl 1 dl studené vody.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.