Nutriční hodnoty (Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 029 kJ / 3 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 297,00 g |
– nasycené | 77,30 g |
– nenasycené | 156,50 g |
–– mononenasycené | 127,70 g |
–– polynenasycené | 28,80 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 4,59 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
– cukry | 25,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
2 dkg 2 dkg pragandy | Rychlosůl | 20 g |
koření dle vaší chuti | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 dl 1 dl studené vody. |