Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 606 kJ /
4 925 kcal
Bílkoviny133,45 g
– z toho živočišné bílkoviny77,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,81 g
Tuky171,22 g
– nasycené50,65 g
– nenasycené108,55 g
–– mononenasycené74,21 g
–– polynenasycené34,34 g
––– omega 32,42 g
Vláknina20,95 g
Cholesterol 765 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,94 g
Sacharidy702,08 g
– cukry336,00 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
200 g 200 g jemně strouhané mrkve Mrkev čerstvá 200 g
200 g 200 g Hery Margarín 200 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
180 g 180 g moučkového cukru Cukr bílý 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
4-5 lžic 4-5 lžic cukru Cukr bílý 112.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.