Nutriční hodnoty (Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 606 kJ / 4 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,81 g |
Tuky | 171,22 g |
– nasycené | 50,65 g |
– nenasycené | 108,55 g |
–– mononenasycené | 74,21 g |
–– polynenasycené | 34,34 g |
––– omega 3 | 2,42 g |
Vláknina | 20,95 g |
Cholesterol | 765 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 702,08 g |
– cukry | 336,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
200 g 200 g jemně strouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
4-5 lžic 4-5 lžic cukru | Cukr bílý | 112.5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |