Nutriční hodnoty (Vepřový tokáň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 981 kJ / 1 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
Tuky | 63,59 g |
– nasycené | 25,77 g |
– nenasycené | 31,73 g |
–– mononenasycené | 27,20 g |
–– polynenasycené | 4,53 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 8,96 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 31,65 g |
– cukry | 14,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
25 g 25 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
100 g 100 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sádlo | Sádlo vepřové |