Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový tokáň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 981 kJ /
1 190 kcal
Bílkoviny105,20 g
– z toho živočišné bílkoviny101,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,95 g
Tuky63,59 g
– nasycené25,77 g
– nenasycené31,73 g
–– mononenasycené27,20 g
–– polynenasycené4,53 g
––– omega 30,16 g
Vláknina8,96 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,50 g
Sacharidy31,65 g
– cukry14,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
25 g 25 g rajského protlaku Protlak rajčatový 25 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
100 g 100 g nakládaných okurek Okurka polní zavařená 100 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.