Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované vepřové žebírko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 894 kJ /
1 648 kcal
Bílkoviny61,97 g
– z toho živočišné bílkoviny60,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,30 g
Tuky133,39 g
– nasycené31,34 g
– nenasycené73,88 g
–– mononenasycené58,40 g
–– polynenasycené15,49 g
––– omega 31,52 g
Vláknina2,16 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 348 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy49,55 g
– cukry40,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,2 kg 1,2 kg vepřového žebírka z bůčku Vepřová žebra 1200.0000476837158 g
1 dl 1 dl vývaru Vývar hovězí 100 ml
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 15 ml
2 stroužky 2 stroužky našprtaného česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
chilli Chilli paprička sušená
rozmarýn Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička worcesteru Worcestrová omáčka 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.