Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korejská omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 371 kJ /
567 kcal
Bílkoviny45,43 g
– z toho živočišné bílkoviny44,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky38,58 g
– nasycené9,57 g
– nenasycené17,77 g
–– mononenasycené14,19 g
–– polynenasycené3,58 g
––– omega 30,14 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 555 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy8,71 g
– cukry4,21 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
olej na vymazání pánve Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.