Nutriční hodnoty (Korejská omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 371 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 38,58 g |
– nasycené | 9,57 g |
– nenasycené | 17,77 g |
–– mononenasycené | 14,19 g |
–– polynenasycené | 3,58 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 8,71 g |
– cukry | 4,21 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
olej na vymazání pánve | Olej řepkový |