Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí ragú s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 466 kJ /
2 502 kcal
Bílkoviny250,29 g
– z toho živočišné bílkoviny215,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,51 g
Tuky122,08 g
– nasycené36,19 g
– nenasycené81,77 g
–– mononenasycené49,33 g
–– polynenasycené32,44 g
––– omega 30,37 g
Vláknina49,14 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 603 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy84,35 g
– cukry34,34 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg telecí kýty Telecí kýta 1000 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
150 g 150 g spařených a oloupaných mandlí Mandle neloupané 150 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
4 PL 4 PL másla Máslo kravské 40 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
¼ K L L šafránu Šafrán sušený
1 PL 1 PL horkého vývaru Vývar hovězí 15 ml
3 dl 3 dl vývaru Vývar hovězí 300 ml
1 PL 1 PL sekané petrušky Sekaná vepřová 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.