Nutriční hodnoty (Telecí ragú s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 466 kJ / 2 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 215,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,51 g |
Tuky | 122,08 g |
– nasycené | 36,19 g |
– nenasycené | 81,77 g |
–– mononenasycené | 49,33 g |
–– polynenasycené | 32,44 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 49,14 g |
Cholesterol | 609 mg |
Sodík | 603 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 84,35 g |
– cukry | 34,34 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg telecí kýty | Telecí kýta | 1000 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
150 g 150 g spařených a oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 150 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
4 PL 4 PL másla | Máslo kravské | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
¼ K L L šafránu | Šafrán sušený | |
1 PL 1 PL horkého vývaru | Vývar hovězí | 15 ml |
3 dl 3 dl vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
1 PL 1 PL sekané petrušky | Sekaná vepřová | 15 g |