Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát a chřest na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 947 kJ /
1 660 kcal
Bílkoviny113,25 g
– z toho živočišné bílkoviny113,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky132,55 g
– nasycené80,75 g
– nenasycené49,70 g
–– mononenasycené44,95 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 31,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 683 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy3,61 g
– cukry1,20 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 filety 3 filety candáta Candát filet 600 g
1 svazek 1 svazek zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
hladká mouka na poprášení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.