Nutriční hodnoty (Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 564 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 14,85 g |
– nasycené | 7,20 g |
– nenasycené | 7,50 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
brambory (syrové) | Brambor zimní | |
kmín | Kmín | |
moravanka | Zelenina směs sterilovaná | |
vepřové maso (krkovice - kotleta - ořez) | Vepřová kýta | |
cibule | Cibule čerstvá | |
hořčici | Hořčice plnotučná | |
kečup | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské |