Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie564 kJ /
135 kcal
Bílkoviny0,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky14,85 g
– nasycené7,20 g
– nenasycené7,50 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
brambory (syrové) Brambor zimní
kmín Kmín
moravanka Zelenina směs sterilovaná
vepřové maso (krkovice - kotleta - ořez) Vepřová kýta
cibule Cibule čerstvá
hořčici Hořčice plnotučná
kečup Kečup sladký
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.