Nutriční hodnoty (Květák v křupavém zeleninovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,03 g |
Tuky | 24,15 g |
– nasycené | 8,83 g |
– nenasycené | 10,49 g |
–– mononenasycené | 8,39 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 1,05 g |
Cholesterol | 551 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 32,90 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 5,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
střední květák | Květák čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50-60 ml 50-60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 55 ml |
50 g 50 g uzeného strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
malá mrkev | Mrkev čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
na špičku nože na špičku nože kypřící prášek | Kypřící prášek | |
libeček nebo petrželka | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový |