Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák v křupavém zeleninovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 046 kJ /
489 kcal
Bílkoviny34,51 g
– z toho živočišné bílkoviny30,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,03 g
Tuky24,15 g
– nasycené8,83 g
– nenasycené10,49 g
–– mononenasycené8,39 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,12 g
Vláknina1,05 g
Cholesterol 551 mg
Sodík 721 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy32,90 g
– cukry7,70 g
––– laktóza5,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
střední květák Květák čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50-60 ml 50-60 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 55 ml
50 g 50 g uzeného strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
malá mrkev Mrkev čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 35 g
na špičku nože na špičku nože kypřící prášek Kypřící prášek
libeček nebo petrželka Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.