Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 673 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,78 g |
Tuky | 32,78 g |
– nasycené | 7,89 g |
– nenasycené | 16,57 g |
–– mononenasycené | 13,69 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,90 g |
– cukry | 23,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 kg 1 kg vepřové kýty – ořech | Vepřová kýta | 1000 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý |