Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 673 kJ /
1 356 kcal
Bílkoviny220,78 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,78 g
Tuky32,78 g
– nasycené7,89 g
– nenasycené16,57 g
–– mononenasycené13,69 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,10 g
Vláknina22,14 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 618 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy36,90 g
– cukry23,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 větší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 kg 1 kg vepřové kýty – ořech Vepřová kýta 1000 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
vepřové sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.