Nutriční hodnoty (Fenyklová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 941 kJ / 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,07 g |
Tuky | 18,65 g |
– nasycené | 7,40 g |
– nenasycené | 14,15 g |
–– mononenasycené | 10,74 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 1,33 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,44 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 bulvy 2 bulvy fenyklu, | ||
2 l 2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 2000 ml |
sůl a pepř podle chuti | Pepř černý | |
světlá jíška | Jíška světlá instantní |