Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie941 kJ /
225 kcal
Bílkoviny0,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,07 g
Tuky18,65 g
– nasycené7,40 g
– nenasycené14,15 g
–– mononenasycené10,74 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,04 g
Vláknina1,33 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,44 g
– cukry0,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 bulvy 2 bulvy fenyklu,
2 l 2 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 2000 ml
sůl a pepř podle chuti Pepř černý
světlá jíška Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.