Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 749 kJ /
1 374 kcal
Bílkoviny166,48 g
– z toho živočišné bílkoviny161,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,05 g
Tuky60,45 g
– nasycené22,94 g
– nenasycené30,83 g
–– mononenasycené24,04 g
–– polynenasycené6,79 g
––– omega 30,39 g
Vláknina15,94 g
Cholesterol 327 mg
Sodík 481 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy36,57 g
– cukry20,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřové kýty Vepřová kýta 750 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1/2 1/2 jablka Jablko čerstvé 75 g
1/2 1/2 slovenské papriky Paprika červená čerstvá 75 g
500 ml 500 ml vývaru Vývar masový 500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.