Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 749 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 161,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,05 g |
Tuky | 60,45 g |
– nasycené | 22,94 g |
– nenasycené | 30,83 g |
–– mononenasycené | 24,04 g |
–– polynenasycené | 6,79 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 327 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 36,57 g |
– cukry | 20,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
1/2 1/2 slovenské papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |