Nutriční hodnoty (Zeleninový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 902 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,51 g |
Tuky | 71,51 g |
– nasycené | 36,13 g |
– nenasycené | 34,07 g |
–– mononenasycené | 16,28 g |
–– polynenasycené | 17,79 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 99,50 g |
– cukry | 83,20 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
5 5 slovenských čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
25 dkg 25 dkg jemného salámu (šunky) vcelku | Měkký salám | 250 g |
20 dkg 20 dkg sýru v celku | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |