Nutriční hodnoty (Drůbeží játra v česnekovém boku, na cibuli a černém rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 802 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,99 g |
Tuky | 49,56 g |
– nasycené | 12,07 g |
– nenasycené | 27,06 g |
–– mononenasycené | 19,56 g |
–– polynenasycené | 7,49 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 13,85 g |
Cholesterol | 3,73 g |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,55 g |
Sacharidy | 41,05 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g drůbežích jater (použila jsem krůtí) | Játra kuřecí | 750 g |
250 250 g tenkých plátků česnekového boku | Vepřový bok uzený | |
150 ml 150 ml šťávy černého rybízu (použila jsem krabicovou 100% ) | Rybíz černý čerstvý | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje lžíce | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce sladké sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
nasekané zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |