Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra v česnekovém boku, na cibuli a černém rybízu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 802 kJ /
1 148 kcal
Bílkoviny130,99 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,99 g
Tuky49,56 g
– nasycené12,07 g
– nenasycené27,06 g
–– mononenasycené19,56 g
–– polynenasycené7,49 g
––– omega 30,90 g
Vláknina13,85 g
Cholesterol 3,73 g
Sodík 2,32 g
Sůl5,55 g
Sacharidy41,05 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g drůbežích jater (použila jsem krůtí) Játra kuřecí 750 g
250 250 g tenkých plátků česnekového boku Vepřový bok uzený
150 ml 150 ml šťávy černého rybízu (použila jsem krabicovou 100% ) Rybíz černý čerstvý
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 lžíce 1 lžíce oleje lžíce Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce sladké sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
nasekané zelené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.