Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bělounké kaiserky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 636 kJ /
2 542 kcal
Bílkoviny70,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,50 g
Tuky52,10 g
– nasycené5,17 g
– nenasycené42,85 g
–– mononenasycené26,43 g
–– polynenasycené16,42 g
––– omega 33,88 g
Vláknina18,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy438,40 g
– cukry30,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
umícháme ze 180 g vody Voda
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
1-2 g 1-2 g droždí (z kostky) Droždí pekařské lisované 1.5 g
a zakryte proti osychani nechame asi 10-12 a zakryte proti osychani nechame asi 10-12 hodin kvasit
140 g 140 g vody Voda 140 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
lžička lžička cukru Cukr bílý
40 g 40 g oleje Olej řepkový 40 ml
320 g 320 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 320 g
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
8-9 g 8-9 g droždí Droždí pekařské lisované 8.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.