Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius s mrkví a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 458 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 30,50 g |
– nasycené | 12,80 g |
– nenasycené | 12,86 g |
–– mononenasycené | 10,61 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 31,90 g |
– cukry | 9,90 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety z pangasiuse | ||
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
10 dkg 10 dkg sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín drcený | Kmín mletý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
máslo na osmahnutí | Máslo kravské |