Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 923 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,82 g |
Tuky | 96,44 g |
– nasycené | 18,24 g |
– nenasycené | 70,20 g |
–– mononenasycené | 22,73 g |
–– polynenasycené | 47,47 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 47,05 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 81,98 g |
– cukry | 42,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička bílého octu balsamico | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |