Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 923 kJ /
1 416 kcal
Bílkoviny32,62 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,82 g
Tuky96,44 g
– nasycené18,24 g
– nenasycené70,20 g
–– mononenasycené22,73 g
–– polynenasycené47,47 g
––– omega 31,20 g
Vláknina47,05 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 1,25 g
Sůl2,45 g
Sacharidy81,98 g
– cukry42,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžička 1 lžička bílého octu balsamico Ocet balsamikový bílý 5 ml
cukr (podle chuti) Cukr bílý
2-3 lžíce 2-3 lžíce nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 37.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.