Nutriční hodnoty (Jemný tvarohový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 131 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 37,82 g |
– nasycené | 17,94 g |
– nenasycené | 13,93 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 50,28 g |
– cukry | 48,88 g |
––– laktóza | 18,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g měkkého tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
4-5 4-5 žemlí (použila jsem 5 plátků světlého toastového chleba) | Houska pšeničná | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce pískového cukru | Cukr bílý | 30 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr nebo vanilkový extrakt | Cukr vanilkový | |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce másla na vymazání formy | Máslo kravské | 10 g |
rozinky | Rozinky | |
kandované ovoce (kůra, sušené švestky ...) | Citron kandovaný |