Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemný tvarohový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 131 kJ /
748 kcal
Bílkoviny51,73 g
– z toho živočišné bílkoviny51,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky37,82 g
– nasycené17,94 g
– nenasycené13,93 g
–– mononenasycené12,00 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,16 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy50,28 g
– cukry48,88 g
––– laktóza18,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g měkkého tvarohu (ve vaničce) Tvaroh polotučný 250 g
4-5 4-5 žemlí (použila jsem 5 plátků světlého toastového chleba) Houska pšeničná
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce pískového cukru Cukr bílý 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový cukr nebo vanilkový extrakt Cukr vanilkový
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce másla na vymazání formy Máslo kravské 10 g
rozinky Rozinky
kandované ovoce (kůra, sušené švestky ...) Citron kandovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.