Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo - papriková frittata)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 928 kJ /
461 kcal
Bílkoviny30,46 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,42 g
Tuky23,08 g
– nasycené5,57 g
– nenasycené10,62 g
–– mononenasycené8,44 g
–– polynenasycené2,19 g
––– omega 30,09 g
Vláknina8,96 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 322 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy30,30 g
– cukry6,61 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
½ Hermelínu s pepřem Hermelín
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.