Nutriční hodnoty (Bramborovo - papriková frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 928 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 23,08 g |
– nasycené | 5,57 g |
– nenasycené | 10,62 g |
–– mononenasycené | 8,44 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 8,96 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 30,30 g |
– cukry | 6,61 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
½ Hermelínu s pepřem | Hermelín | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |