Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční masová roláda, plněná křepelčími vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 606 kJ /
3 491 kcal
Bílkoviny224,88 g
– z toho živočišné bílkoviny223,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky275,37 g
– nasycené119,71 g
– nenasycené136,24 g
–– mononenasycené115,31 g
–– polynenasycené20,93 g
––– omega 30,69 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 6,45 g
Sůl15,54 g
Sacharidy26,62 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového karé (pečeně) Vepřová kotleta bez kosti 600 g
250 g 250 g zauzené slaniny (plátky dlouhé 20 cm) Špek 250 g
10 10 křepelčích vajec (natvrdo uvařených) Vejce křepelčí
4 4 syrová vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrst 1 hrst bylinek (petržel, medvědí česnek, pažitka, tymián, kopřiva) Petržel nať čerstvá
20 20 listů medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
200 g 200 g vařeného uzeného masa (z žeber) Vepřová plec uzená 200 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
500 ml 500 ml vývaru z kostí Vývar masový 500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.