Nutriční hodnoty (Velikonoční masová roláda, plněná křepelčími vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 606 kJ / 3 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 275,37 g |
– nasycené | 119,71 g |
– nenasycené | 136,24 g |
–– mononenasycené | 115,31 g |
–– polynenasycené | 20,93 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 15,54 g |
Sacharidy | 26,62 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového karé (pečeně) | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
250 g 250 g zauzené slaniny (plátky dlouhé 20 cm) | Špek | 250 g |
10 10 křepelčích vajec (natvrdo uvařených) | Vejce křepelčí | |
4 4 syrová vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrst 1 hrst bylinek (petržel, medvědí česnek, pažitka, tymián, kopřiva) | Petržel nať čerstvá | |
20 20 listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
200 g 200 g vařeného uzeného masa (z žeber) | Vepřová plec uzená | 200 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
500 ml 500 ml vývaru z kostí | Vývar masový | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
máslo | Máslo kravské |