Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 753 kJ /
5 916 kcal
Bílkoviny71,51 g
– z toho živočišné bílkoviny53,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,68 g
Tuky255,51 g
– nasycené145,06 g
– nenasycené93,31 g
–– mononenasycené82,07 g
–– polynenasycené11,25 g
––– omega 31,18 g
Vláknina31,16 g
Cholesterol 2,19 g
Sodík 644 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy817,06 g
– cukry610,47 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
12 lžic 12 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 132 g
12 lžic 12 lžic teplé vody Voda 216 ml
10 lžic 10 lžic krystalového cukru Cukr bílý 150 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
¾ l vody Voda
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
10-15 lžic 10-15 lžic cukru Cukr bílý 312.5 g
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
½ l šlehačkové smetany Smetana kravská sladká 12%
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.