Nutriční hodnoty (Lehký jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 753 kJ / 5 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,68 g |
Tuky | 255,51 g |
– nasycené | 145,06 g |
– nenasycené | 93,31 g |
–– mononenasycené | 82,07 g |
–– polynenasycené | 11,25 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 31,16 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 817,06 g |
– cukry | 610,47 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
12 lžic 12 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 132 g |
12 lžic 12 lžic teplé vody | Voda | 216 ml |
10 lžic 10 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
¾ l vody | Voda | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
10-15 lžic 10-15 lžic cukru | Cukr bílý | 312.5 g |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
½ l šlehačkové smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |