Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionové ragú s chřestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 742 kJ /
894 kcal
Bílkoviny20,07 g
– z toho živočišné bílkoviny4,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,20 g
Tuky75,30 g
– nasycené48,12 g
– nenasycené25,08 g
–– mononenasycené22,75 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,63 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy23,58 g
– cukry14,78 g
––– laktóza6,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
250 g 250 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 250 g
200 g 200 g creme fraiche (tučné zakysané smetany) Creme fraiche 33% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
citronová štáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.