Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňová bublanina z časopisu Vlasta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 872 kJ /
2 598 kcal
Bílkoviny48,68 g
– z toho živočišné bílkoviny18,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky95,40 g
– nasycené50,44 g
– nenasycené36,30 g
–– mononenasycené30,70 g
–– polynenasycené5,60 g
––– omega 30,34 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 222 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy381,77 g
– cukry157,79 g
––– laktóza5,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce (zvlášť žloutky a bílky) Vaječný žloutek 92 g
150 g 150 g hnědého cukru Demerara Cukr třtinový 150 g
80 g 80 g másla (rozpustit) Máslo kravské 80 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
máslo a hrubá mouka na vymazání plechu Mouka pšeničná hrubá
višně (případně jiné ovoce) Višně čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.