Nutriční hodnoty (Brokolicový koláč s mrkvovou pomazánkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 477 kJ / 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,22 g |
Tuky | 37,91 g |
– nasycené | 11,95 g |
– nenasycené | 16,62 g |
–– mononenasycené | 12,91 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 16,57 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 53,76 g |
– cukry | 19,32 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
200 g 200 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |