Nutriční hodnoty (Zapečený jaternicový prejt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 207 kJ / 2 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 134,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g |
Tuky | 98,02 g |
– nasycené | 26,14 g |
– nenasycené | 50,37 g |
–– mononenasycené | 38,70 g |
–– polynenasycené | 11,67 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 218,00 g |
– cukry | 44,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
půl půl vepřové hlavy (asi 2 kg) | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
250 g 250 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 250 g |
250 g 250 g vepřových plic | Plíce vepřové | 250 g |
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
400 g 400 g veky | Veka | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vepřový vývar | Vývar vepřový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mleté nové koření | Nové koření mleté | |
česnek | Česnek čerstvý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sádlo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |