Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený jaternicový prejt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 207 kJ /
2 440 kcal
Bílkoviny165,43 g
– z toho živočišné bílkoviny134,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,98 g
Tuky98,02 g
– nasycené26,14 g
– nenasycené50,37 g
–– mononenasycené38,70 g
–– polynenasycené11,67 g
––– omega 30,64 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 3,34 g
Sůl8,40 g
Sacharidy218,00 g
– cukry44,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
půl půl vepřové hlavy (asi 2 kg) Vepřová hlava (jedlý podíl)
250 g 250 g vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 250 g
250 g 250 g vepřových plic Plíce vepřové 250 g
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
400 g 400 g veky Veka 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
vepřový vývar Vývar vepřový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mleté nové koření Nové koření mleté
česnek Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
sádlo na vymazání pekáčku Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.