Nutriční hodnoty (Vepřové ragú s červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 088 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 19,44 g |
– nasycené | 4,71 g |
– nenasycené | 9,81 g |
–– mononenasycené | 8,19 g |
–– polynenasycené | 1,62 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 11,55 g |
– cukry | 4,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
chilli | Chilli paprička sušená | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sklenice sklenice sterilovaného červeného zelí (cca 750 g) | Zelí červené sterilované | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |