Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragú s červeným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 088 kJ /
738 kcal
Bílkoviny128,03 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky19,44 g
– nasycené4,71 g
– nenasycené9,81 g
–– mononenasycené8,19 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,06 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy11,55 g
– cukry4,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 600 g 600 g vepřového masa Vepřová kýta 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
chilli Chilli paprička sušená
mletá červená paprika Paprika červená sušená
sádlo Sádlo vepřové
sklenice sklenice sterilovaného červeného zelí (cca 750 g) Zelí červené sterilované
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.