Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 461 kJ / 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 1,14 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 23,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 457 mg |
Sůl | 1,07 g |
Sacharidy | 64,40 g |
– cukry | 31,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
5 5 sušených v oleji nakládaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 tofu s medvědím česnekem | Česnek čerstvý | 70 g |
3 3 + 1 lžic olivového oleje | Olej olivový | |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
2 lžičky 2 lžičky zelené kari pasty | Curry pasta | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá |