Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem a brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 383 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,42 g |
Tuky | 37,96 g |
– nasycené | 5,34 g |
– nenasycené | 31,95 g |
–– mononenasycené | 27,56 g |
–– polynenasycené | 4,39 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 9,78 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 66,98 g |
– cukry | 4,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
160 g 160 g tuňáka | Tuňák filet | 160 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |