Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem a brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 383 kJ /
808 kcal
Bílkoviny45,22 g
– z toho živočišné bílkoviny36,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,42 g
Tuky37,96 g
– nasycené5,34 g
– nenasycené31,95 g
–– mononenasycené27,56 g
–– polynenasycené4,39 g
––– omega 30,21 g
Vláknina9,78 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy66,98 g
– cukry4,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor vařených ve slupce Brambor zimní 400 g
160 g 160 g tuňáka Tuňák filet 160 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce olivového oleje Olej olivový 38.5 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.