Nutriční hodnoty (Vanilkový cheesecake s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 018 kJ / 1 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 98,72 g |
– nasycené | 50,29 g |
– nenasycené | 40,90 g |
–– mononenasycené | 29,90 g |
–– polynenasycené | 11,00 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 136,14 g |
– cukry | 98,74 g |
––– laktóza | 24,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g oříškových BeBe sušenek | Sušenka | 100 g |
30 g 30 g změklého másla | Máslo kravské | 30 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
jahody | Jahody čerstvé |