Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnovo-mrkvová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 519 kJ /
363 kcal
Bílkoviny12,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,72 g
Tuky4,46 g
– nasycené1,01 g
– nenasycené4,06 g
–– mononenasycené1,59 g
–– polynenasycené2,47 g
––– omega 30,07 g
Vláknina15,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy60,47 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
2 2 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 PL 2 PL olivového nebo slunečnicového oleje
700 ml 700 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 700 ml
½ Č L L mletého koriandru Koriandr list sušený
½ Č L L kari koření Kari
majoránka Majoránka sušená
4 PL 4 PL ovesných vloček Vločky ovesné 60 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
libeček nebo pažitka Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.