Nutriční hodnoty (Ricottové knedlíčky s pažitkou a teplým špenátovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 902 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,27 g |
Tuky | 40,42 g |
– nasycené | 17,39 g |
– nenasycené | 20,02 g |
–– mononenasycené | 16,67 g |
–– polynenasycené | 3,36 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 53,34 g |
– cukry | 10,57 g |
––– laktóza | 3,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g střídky bílého pečiva | Houska pšeničná | 80 g |
100 g 100 g ricotty | Ricotta | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
15 g 15 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nadrobno pokrájené pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
70 g 70 g špenátu (baby) | Špenát čerstvý | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
větvička větvička bazalky | Bazalka čerstvá |