Nutriční hodnoty (Pečené jablko s vanilkovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 070 kJ / 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
Tuky | 1,53 g |
– nasycené | 0,57 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 8,82 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,50 g |
– cukry | 95,30 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky hrozinek | Rozinky | 10 g |
4 4 vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
1/4 sáčku 1/4 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 ml 200 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 200 ml |