Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené jablko s vanilkovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 070 kJ /
495 kcal
Bílkoviny8,35 g
– z toho živočišné bílkoviny6,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,55 g
Tuky1,53 g
– nasycené0,57 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,08 g
Vláknina8,82 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy107,50 g
– cukry95,30 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
2 lžičky 2 lžičky hrozinek Rozinky 10 g
4 4 vlašské ořechy Vlašské ořechy
1/4 sáčku 1/4 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 ml 200 ml nízkotučného mléka Mléko kravské odstředěné 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.