Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obalovaný květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 372 kJ /
328 kcal
Bílkoviny25,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky18,87 g
– nasycené6,14 g
– nenasycené8,10 g
–– mononenasycené6,60 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy13,65 g
– cukry12,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
sůl Sůl mořská
olej (na smažení) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.