Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na čerstvém zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 836 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 12,79 g |
– nasycené | 1,77 g |
– nenasycené | 10,44 g |
–– mononenasycené | 7,11 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 14,87 g |
– cukry | 6,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí horní stehna bez kostí s kůží | Kuřecí stehenní řízky | |
5 cm 5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibuli (2 šalotky) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžičku 1 lžičku sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
špetku špetku pepře | Pepř černý | |
200 ml 200 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 200 ml |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
nať cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 plátky 2 plátky citronu nebo limetky. | Citrón čerstvý |