Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ohnivé kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 826 kJ /
675 kcal
Bílkoviny9,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,58 g
Tuky23,27 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené20,47 g
–– mononenasycené14,15 g
–– polynenasycené6,32 g
––– omega 31,80 g
Vláknina19,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,52 g
Sůl8,77 g
Sacharidy100,07 g
– cukry57,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 sklenice 1 sklenice leča (400 ml) Zelenina směs sterilovaná 200 g
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí - nebo i bílých v rajčatové šťávě Fazole červená ledvina
200 ml 200 ml kečupu nebo 60 g rajčatového protlaku Kečup sladký 200 ml
2 2 káv.lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená
1/4 1/4 většího pórku Pórek čerstvý
5 5 velkých žampionů Žampion čerstvý
1 1 kávová lžička třtinového cukru Cukr třtinový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
feferonka Chilli paprička čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.