Nutriční hodnoty (Ohnivé kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 826 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 23,27 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 20,47 g |
–– mononenasycené | 14,15 g |
–– polynenasycené | 6,32 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 19,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,77 g |
Sacharidy | 100,07 g |
– cukry | 57,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 sklenice 1 sklenice leča (400 ml) | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí - nebo i bílých v rajčatové šťávě | Fazole červená ledvina | |
200 ml 200 ml kečupu nebo 60 g rajčatového protlaku | Kečup sladký | 200 ml |
2 2 káv.lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1/4 1/4 většího pórku | Pórek čerstvý | |
5 5 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 kávová lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |