Nutriční hodnoty (Hovězí kotlík s mrkví, máslovou dýní a brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 607 kJ / 1 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,39 g |
Tuky | 8,58 g |
– nasycené | 3,56 g |
– nenasycené | 3,67 g |
–– mononenasycené | 3,25 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 17,96 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 101,55 g |
– cukry | 8,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího masa | Hovězí kýta | 600 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | |
10 - 12 10 - 12 středních brambor | Brambor zimní | 550 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |