Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie523 kJ /
125 kcal
Bílkoviny9,22 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky7,68 g
– nasycené1,84 g
– nenasycené3,57 g
–– mononenasycené2,82 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy4,30 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
tuňák v oleji Tuňák v oleji
1 hrst 1 hrst zelených a černých oliv Olivy čerstvé zralé
1 1 vejce natvrdo Vejce slepičí 70 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej podle potřeby Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.