Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 523 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 7,68 g |
– nasycené | 1,84 g |
– nenasycené | 3,57 g |
–– mononenasycené | 2,82 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
tuňák v oleji | Tuňák v oleji | |
1 hrst 1 hrst zelených a černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej podle potřeby | Olej olivový |