Nutriční hodnoty (Ořechový koláč s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 842 kJ / 3 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,25 g |
Tuky | 162,98 g |
– nasycené | 58,36 g |
– nenasycené | 86,45 g |
–– mononenasycené | 36,90 g |
–– polynenasycené | 49,55 g |
––– omega 3 | 7,85 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 778 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 355,75 g |
– cukry | 229,15 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
90 g 90 g změklého másla | Máslo kravské | 90 g |
70 g 70 g hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 70 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g vlašských nastrouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
250 g 250 g jahodového džemu | Marmeláda jahodová | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky bramborového škrobu (solamylu) | Bramborový škrob | 12.5 g |