Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový koláč s rebarborou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 842 kJ /
3 308 kcal
Bílkoviny58,92 g
– z toho živočišné bílkoviny26,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,25 g
Tuky162,98 g
– nasycené58,36 g
– nenasycené86,45 g
–– mononenasycené36,90 g
–– polynenasycené49,55 g
––– omega 37,85 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 778 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy355,75 g
– cukry229,15 g
––– laktóza0,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
90 g 90 g změklého másla Máslo kravské 90 g
70 g 70 g hnědého třtinového cukru Cukr třtinový 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g vlašských nastrouhaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 g 500 g rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
250 g 250 g jahodového džemu Marmeláda jahodová 250 g
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky bramborového škrobu (solamylu) Bramborový škrob 12.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.