Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí tagliatelle s bazalkovo-pistáciovým pestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 790 kJ /
1 145 kcal
Bílkoviny41,20 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,84 g
Tuky40,08 g
– nasycené7,33 g
– nenasycené27,47 g
–– mononenasycené21,62 g
–– polynenasycené5,85 g
––– omega 30,28 g
Vláknina7,96 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy151,64 g
– cukry10,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
čerstvé bazalkové listy Bazalka čerstvá
pistácie Pistácie
olivový olej Olej olivový
strouhaný parmazán Parmezán
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.