Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polentový dezert s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 046 kJ /
489 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky5,00 g
– nasycené0,63 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené1,50 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy102,75 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g kukuřičné mouky hrubé Mouka kukuřičná hladká 125 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
čerstvé ovoce – jahody, borůvky Borůvky čerstvé
máslo Máslo kravské
datlový sirup Sirup datlový
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.