Nutriční hodnoty (Polentový dezert s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 102,75 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g kukuřičné mouky hrubé | Mouka kukuřičná hladká | 125 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
čerstvé ovoce – jahody, borůvky | Borůvky čerstvé | |
máslo | Máslo kravské | |
datlový sirup | Sirup datlový | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |