Nutriční hodnoty (Jehněčí špíz s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 541 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,73 g |
Tuky | 43,18 g |
– nasycené | 21,15 g |
– nenasycené | 16,84 g |
–– mononenasycené | 13,38 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,85 g |
Sacharidy | 29,25 g |
– cukry | 9,70 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jehněčích jater | Játra vepřová | 300 g |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
jehněčí vývar | Vývar hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku nebo pyré | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |