Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta se zkaramelizovanou cibulí, Hermelínem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 465 kJ /
1 306 kcal
Bílkoviny29,19 g
– z toho živočišné bílkoviny26,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,36 g
Tuky107,67 g
– nasycené56,11 g
– nenasycené49,51 g
–– mononenasycené42,72 g
–– polynenasycené6,79 g
––– omega 30,30 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 2,75 g
Sůl7,00 g
Sacharidy53,28 g
– cukry38,98 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
1 1 Hermelín podélně rozkrojený na 4 plátky Hermelín 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
5 lžic 5 lžic vinného octa Ocet vinný bílý 100 ml
pomerančový pepř Kořenící směs sypká
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
brusinky Brusinky zavařené
brambory Brambor zimní
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rozmarýn Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.