Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta se zkaramelizovanou cibulí, Hermelínem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 465 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,36 g |
Tuky | 107,67 g |
– nasycené | 56,11 g |
– nenasycené | 49,51 g |
–– mononenasycené | 42,72 g |
–– polynenasycené | 6,79 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 53,28 g |
– cukry | 38,98 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 Hermelín podélně rozkrojený na 4 plátky | Hermelín | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
5 lžic 5 lžic vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml |
pomerančový pepř | Kořenící směs sypká | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
brusinky | Brusinky zavařené | |
brambory | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený |