Nutriční hodnoty (Noky s "boloňskou" omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 641 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 45,17 g |
– nasycené | 15,06 g |
– nenasycené | 27,06 g |
–– mononenasycené | 21,03 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bramborové noky | Noky | |
krájená rajčata | Rajče červené čerstvé | |
rajčatový protlak (menší) | Protlak rajčatový | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
parmezán | Parmezán | |
olivový olej | Olej olivový | |
koření – sůl, pepř, oregáno, tymián | Pepř černý |