Nutriční hodnoty (Krůtí plátek po normandsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 50,12 g |
– nasycené | 18,41 g |
– nenasycené | 29,92 g |
–– mononenasycené | 22,82 g |
–– polynenasycené | 7,10 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 15,24 g |
– cukry | 14,24 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krůtích prsou (nebo kuřecích) | Krůta prsa bez kůže | 300 g |
1 1 větší kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |