Nutriční hodnoty (Pstruh po mlynářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,02 g |
Tuky | 133,24 g |
– nasycené | 83,34 g |
– nenasycené | 45,19 g |
–– mononenasycené | 41,12 g |
–– polynenasycené | 4,08 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 12,08 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,41 g |
– cukry | 12,84 g |
––– laktóza | 0,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 pstruzi | Pstruh | |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
50 g 50 g přepuštěného másla | Ghí | 50 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 svazek 1 svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |