Nutriční hodnoty (Rančerský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 743 kJ / 2 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,90 g |
Tuky | 145,70 g |
– nasycené | 29,99 g |
– nenasycené | 100,83 g |
–– mononenasycené | 42,79 g |
–– polynenasycené | 58,04 g |
––– omega 3 | 1,68 g |
Vláknina | 65,60 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 15,68 g |
Sacharidy | 189,90 g |
– cukry | 28,20 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g salámu Junior (nebo dietního) | Polosuchý salám | 200 g |
3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 150 g |
350 g 350 g konzervovaných fazolí v tomatě | Fazole v konzervě | 350 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 g 100 g Majolky | Majonéza | 100 g |
100 g 100 g krémové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice Bona | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská |