Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rančerský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 743 kJ /
2 807 kcal
Bílkoviny153,74 g
– z toho živočišné bílkoviny78,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,90 g
Tuky145,70 g
– nasycené29,99 g
– nenasycené100,83 g
–– mononenasycené42,79 g
–– polynenasycené58,04 g
––– omega 31,68 g
Vláknina65,60 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 6,55 g
Sůl15,68 g
Sacharidy189,90 g
– cukry28,20 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g salámu Junior (nebo dietního) Polosuchý salám 200 g
3 3 vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená 150 g
350 g 350 g konzervovaných fazolí v tomatě Fazole v konzervě 350 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
100 g 100 g Majolky Majonéza 100 g
100 g 100 g krémové smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Bona Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.