Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Strouhaná mrkvová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 663 kJ /
3 266 kcal
Bílkoviny86,50 g
– z toho živočišné bílkoviny54,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,19 g
Tuky129,36 g
– nasycené71,99 g
– nenasycené47,22 g
–– mononenasycené40,78 g
–– polynenasycené6,44 g
––– omega 30,46 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 4,68 g
Sůl1,13 g
Sacharidy429,98 g
– cukry152,63 g
––– laktóza9,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké mrkve Mrkev čerstvá 150 g
110 g 110 g másla Máslo kravské 110 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice Skořice ceylonská mletá 15 g
1 lžíce 1 lžíce jedlé sody Jedlá soda 15 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 15 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
130 g 130 g cukru krupice Cukr bílý 130 g
250 g 250 g měkkého tvarohu (v kostce) Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 45 g
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
lístky lístky čerstvé máty na ozdobu Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.