Nutriční hodnoty (Strouhaná mrkvová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 663 kJ / 3 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,19 g |
Tuky | 129,36 g |
– nasycené | 71,99 g |
– nenasycené | 47,22 g |
–– mononenasycené | 40,78 g |
–– polynenasycené | 6,44 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 4,68 g |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 429,98 g |
– cukry | 152,63 g |
––– laktóza | 9,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce jedlé sody | Jedlá soda | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 15 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
130 g 130 g cukru krupice | Cukr bílý | 130 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu (v kostce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 45 g |
šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
lístky lístky čerstvé máty na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |